Lekker slapen

Slaap je slecht en wil je leren wat jij kunt doen om weer lekker te slapen? In dit programma ga je aan de slag en leer je wat jij kunt doen om je slaapprobleem aan te pakken.

Voor wie is het programma?
Het programma is bedoeld voor mensen die last hebben van slaapproblemen. Als je de diagnose insomnia hebt, raden we je aan dit programma te volgen onder begeleiding van een arts of psycholoog.

Waarvoor kun je het programma gebruiken?
Om te werken aan je slaapproblemen. Deze slaapproblemen uiten zich in het slecht kunnen inslapen, doorslapen en moeite hebben met wakker worden.
- Tijdsindicatie: 5 weken

Wat kan het programma?
In vijf sessies krijg je handvatten aangereikt om je slaapproblemen aan te pakken. Gedurende het hele programma houd je een slaapdagboek bij. Het programma start met uitleg over slaapproblemen en je doet een korte slaaptest. Daarnaast staan we stil bij je slaapgewoontes en de slaapkamerinrichting. Vervolgens ga je aan de slag met ontspanning en kun je verschillende ontspanningsoefeningen doen. Daarna bespreken we je gedachten over slapen en piekeren in bed. Het programma wordt afgesloten met een nameting van de slaaptest.

Waar kan ik het programma gebruiken?
Start het programma direct met de knop hieronder!

- Alleen na inloggen/aanmelden kun je het programma gebruiken

» Bekijk hier alle Gezondeboel programma's die we aanbieden
Lekker slapen

Organisatie:

Gezondeboel