Beter

De BETERapp is er voor iedereen die actief wil werken aan een BETER leven. Met de app kun je dagelijks jouw stemming bijhouden, een doel en activiteiten instellen en bijhouden hoe goed je deze behaalt.
Als het je alleen niet lukt, dan kun je een vriend, familielid, mantelzorger of professionele hulpverlener bijschakelen, zodat je een stok achter de deur hebt. Met de BETERapp krijg jij de regie over jouw eigen herstel en mobiliseer je als dat nodig is, jouw netwerk van formele en informele zorgers.

Voor wie is de app?
De app is voor iedereen die actief wil werken aan zijn of haar gezondheid. Of voor mensen die anderen daarbij willen helpen.

Waarvoor kun je de app gebruiken?
Actief werken aan je leefstijl.

Wat kan de app?
Met de app kun je 1 doel instellen en 6 activiteiten. Per activiteit geef je aan hoe vaak je dit per week gaat doen. Elke dag houd je bij hoe het met je gaat en of je aan je doel hebt gewerkt. De app geeft per week of per maand een overzicht van je stemming en de activiteiten die je hebt gedaan. Familie, vrienden of hulpverleners kun je toegang geven tot de ETERapp. Je deelt dan de resultaten met hen zodat zij jou kunnen coachen.

Waar kan ik de app downloaden?
Download de Android versie bij Google Play
Download de IOS versie bij de Itunes store