App

Thuiswerken door corona

Dit gebruikersvriendelijke zelfhulpprogramma kan je helpen om gezond te blijven in quarantaine. Het is gratis in gebruik en direct te starten. Dit programma is bedoeld voor iedereen die thuis efficiĆ«nt en effectief wil werken. 

De basis
Het programma is een kort programma van een sessie waarin je informatie en verschillende tips krijgt die je kunnen helpen bij het thuiswerken.

Korte inhoud
Opeens volle weken thuiswerken. Sinds de overheid dit aanraadt, naar aanleiding van het coronavirus, is dit voor veel mensen de situatie. Iedereen die thuis kan werken moet thuiswerken. Thuiswerken kan hartstikke fijn zijn, maar vraagt ook om flink wat discipline en heeft daarnaast verschillende uitdagingen. Dit programma is ontwikkeld om jou, als thuiswerker, wat houvast te bieden.    
In dit programma krijg je informatie en tips die je kunnen helpen om efficiƫnt en effectief thuis te werken. Het programma bevat informatie over hoe je productief kunt blijven, hoe je kunt communiceren met collega`s en de meerwaarde van het maken van een werkschema. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het thuiswerken met kinderen in huis.

Alleen na inloggen/aanmelden kun je het programma gebruiken!

Nog geen account? Maak er nu een aan!


Thuiswerken door corona